Scout RX1 red

Miele Scout RX1

Dankzij de Smart Navigation weet de Miele Scout RX1-robotstofzuiger precies waar en in welke richting hij zich bevindt. Het unieke en slimme samenspel van de camera, sensoren, gyroscoop, elektronische besturing en software zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare navigatie.

Drie eenvoudige stappen 

In drie eenvoudige stappen verwijdert deze robotstofzuiger het vuil. Het Triple Cleaning System werkt als volgt: de 2 draaiende zijborstels verzamelen het vuil onder het toestel. De verwijderbare borstel neemt grover vuil op met zijn speciaal geplaatste borstelharen. Ten slotte zuigt de DC-ventilator fijnere stofdeeltjes op.

Autonomie tot 120 minuten 

Dankzij de lithium-ionaccu heeft de Miele Scout RX1 een lange gebruiksduur tot 120 minuten per acculading. Dit komt overeen met ongeveer 150 m².

Vier reinigingsmodi 

Kies uit vier reinigingsmodi: de Auto-mode voor een automatische werking, de Spot-mode voor kleinere oppervlakken, de Turbo-mode voor een spoedreiniging en de Corner-mode voor een grondige reiniging van de randen.

Timer 

Stel de timer in en de robotstofzuiger maakt jouw huis schoon terwijl jij werkt of bezig bent met andere taken. Tapijten vormen geen probleem: de Miele Scout RX1 overwint moeiteloos alle tapijtranden en 2 cm hoge drempels.

€ 549,-
€ 466,-
In voorraad
Deze prijs is inclusief onze Premium Service bij levering.

Waarom Miele Mariman?

  • Premium service.  (wat is dit?)
  • 2 jaar garantie.
  • Eigen plaatsingsdienst.
  • +50 jaar ervaring.

Blijf op de hoogte van de laatste promoties, nieuwstjes en events via onze nieuwsbrief.