Wij aanvaarden ecocheques! Zowel online, als in de toonzaal en bij leveringen.

DGC 7640 CS

Combi-stoomoven XL voor stomen, bakken, braden met spijzenthermometer + menu koken.

  • Touchdisplay met benaderingssensor: M Touch S + MotionReact
  • Perfecte resultaten: DualSteam-stoomtechnologie
  • Van buiten knapperig, van binnen sappig: combi-koken
  • Miele@home – toestel met WiFi + Mix & Match
  • Eenvoudige reiniging: roestvrijstalen ovenruimte met PerfectClean
  • Motorisch openend liftpaneel met SoftClose Meer dan een bedieningselement Comfortabel: open en sluit met uw vinger het liftpaneel, daarachter vindt u het waterreservoir.
  • Mix & Match Intelligente assistentie Via de Miele@mobile-app worden tot drie levensmiddelen voorgesteld die samen bereid kunnen worden.
  • Roestvrijstalen ovenruimte met PerfectClean Professionele uitvoering Hoogwaardig en makkelijk te onderhouden: onze combi-stoomovens hebben allemaal een roestvrijstalen ovenruimte.
  • MultiSteam Pro Allround-talent voor gelijkmatige resultaten De beste smaak: de stoom verdeelt zich gelijkmatig en snel – daardoor geniet u van optimale bereidingsresultaten.
  • Combi-koken Vochtige en droge warmte perfect combineren Puur genieten : dankzij de combinatie van droge en vochtige hete lucht krijgt u ultieme bak- en braadresultaten.
  • 3-in-1-principe Alles in één toestel Plaatsbesparend gecombineerd : ovengebruik, stoom- en combi-koken voor maximale flexibiliteit bij het koken.
  • Meer...
  • Minder...
Betaal nu ook eenvoudig online met ecocheques.
€ 3.519,-
€ 2.815,-
In voorraad Levering 1-3 werkdagen
Deze prijs is inclusief onze Premium Service bij levering.
In winkelwagenofContacteer ons
Betaal nu 20% en 80% bij levering of afhaling.
Betaal eenvoudig online met ecocheques.   (optioneel)

Waarom Miele Center Mariman?

  • Premium service.  (wat is dit?)
  • 2 jaar garantie.
  • Eigen plaatsingsdienst.
  • +50 jaar ervaring.

Accessoires voor DGC 7640 CS

  • Productdetails

    Highlights

    • Motorisch openend liftpaneel met SoftClose

      Comfortabel: open en sluit met uw vinger het liftpaneel, daarachter vindt u het waterreservoir.

    • Vele gebruiksmogelijkheden

      Stomen is ook ideaal om te blancheren, ontdooien, verwarmen, gistdeeg te laten rijzen of chocolade te smelten.

    • Mix & Match

      Via de Miele@mobile-app worden tot drie levensmiddelen voorgesteld die samen bereid kunnen worden.

    • Roestvrijstalen ovenruimte met PerfectClean

      Hoogwaardig en makkelijk te onderhouden: onze combi-stoomovens hebben allemaal een roestvrijstalen ovenruimte.

    • BrilliantLight

      Krachtig en aangenaam : hoogwaardige ledspots zorgen voor optimale verlichting van uw ovenruimte.

    • Yoghurt bereiden

      Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken.

    • Warmhouden

      Wordt er iets later gegeten? Uw stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm voor u.

    • Verwarmen

      Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd

    • Soepen

      Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht.

    • Sous-vide-bereiden

      Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groenten of fruit zorgen voor de ultieme smaakbeleving.

    • Sap bereiden

      Maak lekker sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze.

    • Groenten

      Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en eet u zeer gezond.

    • Bijgerechten

      Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde.

    • Vis/zeevruchten

      Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.

    • Vlees

      Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.

    • Ontdooien

      Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.

    • Zuigflessen desinfecteren

      In slechts 15 minuten kiemvrij: zuigflessen kunt u snel en ongecompliceerd bij 100 °C desinfecteren.

    • Blancheren

      Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groenten om ze daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken.

    • Desserts

      Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden in de stoomoven.

    • Eieren koken

      Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt

    • Inmaken

      Lang houdbaar: fruit, groenten, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt.

    • Inmaakglazen steriliseren

      Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc.

    • Ontvellen

      Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen.

    • Gistdeeg laten rijzen

      Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg; het rijst prima op 40 °C.

    • Vochtige doekjes verwarmen

      Verwen uw gasten: geef ze na het eten vochtige doekjes uit de stoomoven.

    • Chocolade smelten

      Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes.

    • MultiSteam Pro

      De beste smaak: de stoom verdeelt zich gelijkmatig en snel – daardoor geniet u van optimale bereidingsresultaten.

    • Combi-koken

      Puur genieten : dankzij de combinatie van droge en vochtige hete lucht krijgt u ultieme bak- en braadresultaten.

    • 3-in-1-principe

      Plaatsbesparend gecombineerd : ovengebruik, stoom- en combi-koken voor maximale flexibiliteit bij het koken.

    • Automatische programma's

      Heerlijke gerechten in een handomdraai: vis, vlees of groenten – alles wordt volautomatisch bereid.

    • Automatische warmhoudfunctie

      Niet meteen koud: de gerechten worden na einde van het bereiden nog 15 minuten automatisch warm gehouden.

    • Automatisch koken menu

      Meerdere componenten tegelijk klaarmaken: de temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden automatisch bepaald.

    • Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid

      Altijd dezelfde tijd: of uw gerecht nu 100 g of 1 kg weegt, de bereidingsduur blijft steeds hetzelfde.

    • Externe stoomopwekking

      De stoomopwekking buiten de ovenruimte voorkomt kalkafzetting en zorgt voor een lichte reiniging.

    • Combi-koken/Hetelucht Plus

      De beste resultaten: dankzij extra vocht worden brood, broodjes of vlees optimaal en professioneel bereid.

    • Combi-koken/Boven-Onderwarmte

      Gerechten worden gelijkmatig van boven en onderen gegaard – voor het perfecte brood.

    • Combi-koken/Grill

      Vooral vis en vlees met een hoog vetgehalte worden heerlijk zacht en mals – met een knapperige huid of korst.

    • Stoomkoken

      Behoedzame en gezonde bereiding : bij het stomen blijven bijzonder veel voedingsstoffen behouden.

    • Grote grill

      Veelzijdig voor binnen: hiermee kunt u ook grotere hoeveelheden steaks, worstjes, spiesen en meer grillen.

    • Hetelucht Plus

      Heerlijk luchtig: ideaal voor behoedzaam bakken en braden op maximaal twee niveaus.

  • Specificaties

    Specificaties voor DGC 7640 CS

    Model en design
    Optimaal genieten
    Bereidingssystemen
    Bedieningsgemak
    Onderhoud en reiniging
    Stoomtechnologie en watervoorziening
    • 1,4
    Veiligheid
    Technische gegevens
    • Onder
    • 30-225
    • 40-100
    • 560-568
    • 450-452
    • 555
    • 456
    • 3,4
    Meegeleverde accessoires
    • 1
    • 1
    • 1
    • 2
    Beschikbare displaytalen
    • magyar

Blijf op de hoogte van de laatste promoties, nieuwstjes en events via onze nieuwsbrief.