Onze service

NIETS DAT WE NIET KUNNEN OPLOSSEN

Er zijn vele redenen waarom Miele Center Mariman hoge ogen gooit als het over klantentevredenheid gaat. En onze service is één van onze grootste troeven. Reeds 50 jaar dragen wij dienstverlening hoog in het vaandel, zodat we de kwaliteit, lange levensduur en zorgeloos gebruik van uw toestel altijd kunnen garanderen. Het plaatsen van toestellen of na-service, onze eigen technici staan altijd klaar om van u een tevreden Miele klant te maken.

  • Eigen plaatingsdienst

    NIETS DAT WE NIET KUNNEN OPLOSSEN

    Er zijn vele redenen waarom Miele Center Mariman hoge ogen gooit als het over klantentevredenheid gaat. En onzeservice is één van onze grootste troeven. Reeds 50 jaar dragen wij dienstverlening hoog in het vaandel, zodat we dekwaliteit, lange levensduur en zorgeloos gebruik van uw toestel altijd kunnen garanderen. Het plaatsen van toestellen of na-service, onze eigen technici staan altijd klaar om van u een tevreden Miele klant te maken.

  • + 50 jaar ervaring

    50 JAAR ABSOLUTE KWALITEIT

    Altijd beter, dat is de belofte die we al 50 jaar op overtuigende wijze waarmaken. Dat blijkt uit de tevredenheid van onze klanten.Wij staan niet alleen synoniem voor hoogwaardige kwaliteit maar ook voor respect en eerlijkheid, typisch voor een bedrijf dat al 50 jaar lang in familiehanden is.

Blijf op de hoogte van de laatste promoties, nieuwstjes en events via onze nieuwsbrief.