Combi-stoomoven XXL voor stomen, bakken, braden met spijzenthermometer + menu koken.
Comfortabel: open en sluit met uw vinger het liftpaneel, daarachter vindt u het waterreservoir.
Stomen is ook ideaal om te blancheren, ontdooien, verwarmen, gistdeeg te laten rijzen of chocolade te smelten.
Via de Miele@mobile-app worden tot drie levensmiddelen voorgesteld die samen bereid kunnen worden.
Hoogwaardig en makkelijk te onderhouden: onze combi-stoomovens hebben allemaal een roestvrijstalen ovenruimte.
Krachtig en aangenaam : hoogwaardige ledspots zorgen voor optimale verlichting van uw ovenruimte.
Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken.
Wordt er iets later gegeten? Uw stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm voor u.
Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd
Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht.
Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groenten of fruit zorgen voor de ultieme smaakbeleving.
Maak lekker sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze.
Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en eet u zeer gezond.
Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde.
Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.
Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.
Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.
In slechts 15 minuten kiemvrij: zuigflessen kunt u snel en ongecompliceerd bij 100 °C desinfecteren.
Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groenten om ze daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken.
Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden in de stoomoven.
Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt
Lang houdbaar: fruit, groenten, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt.
Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc.
Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen.
Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg; het rijst prima op 40 °C.
Verwen uw gasten: geef ze na het eten vochtige doekjes uit de stoomoven.
Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes.
De beste smaak: de stoom verdeelt zich gelijkmatig en snel – daardoor geniet u van optimale bereidingsresultaten.
Puur genieten : dankzij de combinatie van droge en vochtige hete lucht krijgt u ultieme bak- en braadresultaten.
Plaatsbesparend gecombineerd : ovengebruik, stoom- en combi-koken voor maximale flexibiliteit bij het koken.
Heerlijke gerechten in een handomdraai: vis, vlees of groenten – alles wordt volautomatisch bereid.
Niet meteen koud: de gerechten worden na einde van het bereiden nog 15 minuten automatisch warm gehouden.
Meerdere componenten tegelijk klaarmaken: de temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden automatisch bepaald.
Altijd dezelfde tijd: of uw gerecht nu 100 g of 1 kg weegt, de bereidingsduur blijft steeds hetzelfde.
De stoomopwekking buiten de ovenruimte voorkomt kalkafzetting en zorgt voor een lichte reiniging.
De beste resultaten: dankzij extra vocht worden brood, broodjes of vlees optimaal en professioneel bereid.
Gerechten worden gelijkmatig van boven en onderen gegaard – voor het perfecte brood.
Vooral vis en vlees met een hoog vetgehalte worden heerlijk zacht en mals – met een knapperige huid of korst.
Behoedzame en gezonde bereiding : bij het stomen blijven bijzonder veel voedingsstoffen behouden.
Veelzijdig voor binnen: hiermee kunt u ook grotere hoeveelheden steaks, worstjes, spiesen en meer grillen.
Heerlijk luchtig: ideaal voor behoedzaam bakken en braden op maximaal twee niveaus.