90 cm brede oven in perfect te combineren design met spijzenthermometer en BrilliantLight.
Betere braad- en bakresultaten: vocht zorgt voor een ongelooflijk luchtig deeg en mooi bruine korsten.
Lekkere gerechten in een handomdraai: taart, vis of vlees: alles wordt volautomatisch bereid.
Leef slim: met Miele@home kunt u uw huishoudtoestellen slim koppelen voor meer mogelijkheden.
Vis en vlees perfect gaar: de resterende tijd informeert u wanneer uw gerechten klaar zijn.
Houd de bereiding altijd in de gaten. Slimme, innovatieve oplossingen m.b.v. geïntegreerde camera in ovenruimte.
Ergonomisch en intuïtief: schuin geplaatst bedieningspaneel met M Touch-bediening.
Krachtig en aantrekkelijk: zijdelings gemonteerde led tl-buizen verlichten perfect de ovenruimte.
Pizza, quiche of vruchtentaart: met vocht-ondersteuning worden de bodems krokant en blijft het beleg sappig.
Klassiek goed: met vocht-ondersteuning lukken alle traditionele bak- en braadresultaten optimaal.
Extra voor kleine hoeveelheden: als het iets minder mag zijn, lukken zo steaks, worstjes en veel meer perfect.
Zacht en mals: bij lage temperaturen wordt vlees bijzonder gelijkmatig gegaard – en van buiten niet droog.
Optimaal braden: aanbraden gebeurt op hoge temperatuur, garen op individuele temperatuur met vocht-ondersteuning.
Heerlijk luchtig: ideaal voor bakken en braden met vocht-ondersteuning op maximaal drie niveaus.
Betere lucht: vet en geurtjes worden bijna volledig uit vrijkomende stoom verwijderd.
Behoedzaam voor diepvriesproducten: deze worden behoedzaam met koude lucht en dus ideale omstandigheden ontdooid.
Express-snelheid voor wie haast heeft: wie weinig tijd heeft om te koken, zal dit programma zeker waarderen.
Zo blijft vlees mals: het aanbraden gebeurt op hoge temperatuur, het garen met een gekozen temperatuur.
Bijzonder energiebesparend: altijd succes met malse gebraden of excellente ovenschotels.
Veelzijdig voor binnen: hiermee kunt u ook grotere hoeveelheden steaks, worstjes, spiesen en meer grillen.
Heerlijk luchtig: ideaal voor behoedzaam bakken en braden op meerdere niveaus.
Of het nu gaat om pizza, quiche of vruchtentaart – de onderkant wordt knapperig, de bovenkant blijft sappig.
Zoals vers van de bakker: het gebruik van vocht geeft onvergelijkbaar luchtig deeg en bruine korstjes.
Universeel inzetbaar en klassiek goed: hiermee lukken alle traditionele bak- en braadresultaten optimaal.
Afwerking voor het oog en de smaak: zo slaagt de volledige bereiding bij gratineren, bakken en nabruinen.
Gerechten tot 72 uur voorprogrammeren : het intelligente sabbatprogramma laat ook langetermijnplannen toe.
Van buiten knapperig, binnenin lekker sappig: ideaal voor kip, eend, schenkel, rollade en veel ander vlees.
Afzonderlijk bereiden: voor gerechten die au bain marie worden bereid of van onderen nagebruind moeten worden.
Geen vingerafdrukken op roestvrij staal: door oppervlakveredeling is er geen speciaal schoonmaakmiddel nodig.
Perfect voor pizza en frietjes: door vochtvermindering ontstaat een knapperige, bruine buitenkant.
Spaart het milieu en uw portemonnee : bijna alle toestellen zijn gekeurd met de energie-efficiëntieklasse A+.
Ergonomisch en handig: door de uittrekbare telescopische rails zijn de gerechten gemakkelijk en veilig bereikbaar.
Beschermd tegen verbranden: het toestel blijft relatief koel – ook aan de buitenkant.
Reageert bij nadering: verlichting/display gaat aan, geluidssignalen gaan uit, meubelfronten worden gedetecteerd.
Voor gebruikers in alle talen: de bediening kan in talrijke talen worden ingesteld.
De ovenruimte en enkele accessoires (modelafhankelijk) reinigen zichzelf automatisch bij hoge temperaturen.
Overal lekker knapperig: kip en gevogelte worden in de 90 cm-oven rondom gegaard en gebruind.
Altijd veilig: kinderbeveiliging en veiligheidsuitschakeling creëren betrouwbare bescherming.
Geraffineerd en elegant : de deur opent en sluit met een zachte beweging – tot het einde.
Exclusief voor de brede oven: de dubbele heteluchtventilator bereikt in een mum van tijd de gewenste temperatuur.
Altijd op tijd: programmeer de starttijd, eindtijd en de duur van het bereidingsproces of de kookwekker.