4 in 1: opwarmen van kopjes of borden, warmhouden van eten of bereiden op lage temperatuur.
Of het nu voor taarten of muffins is: chocolade kunt u heel nauwkeurig smelten om ermee te bakken.
Open in een handomdraai: zachte druk op de lade volstaat – het maakt niet uit met welk lichaamsdeel.
Met slow cooking krijgt het vlees een aromatische smaak en wordt het mals en sappig.
Professioneel bereid: door bereiden op lage temperaturen wordt elk recept met vlees puur genieten.
Bijzonder comfortabel: u kunt de lade volledig uittrekken voor gemakkelijk vullen of legen.
Of het nu om aardappelen, pasta, rijst of groenten gaat: perfect gare bijgerechten ronden elk gerecht perfect af.
Gistdeeg is bijzonder geschikt voor taarten, kleine gebakjes en pizza's en is bijzonder eenvoudig te bereiden.
Hiermee blijft u flexibel: de lade gaat na afloop van de ingestelde tijd vanzelf uit.
Elegant en makkelijk in gebruik: via een gebiedsgebonden Touchpanel bedient u comfortabel met moderne techniek.
Bijzondere nagerechten zoals panna cotta lukken gegarandeerd met opgeloste gelatine.
De lade is ook ideaal om te drogen, kruiden te drogen, gistdeeg te laten rijzen of chocolade te smelten.
Door de behoedzame bereiding behoudt vis de fijne structuur en belangrijke voedingsstoffen: culinair en gezond.
Laat de rijst wellen, zodat deze los en luchtig wordt. Perfect geschikt voor melkrijst in allerlei variaties.
De geslaagde afsluiting van elk menu: het dessert, bijvoorbeeld fijne schuimtaartjes.
Leef slim: met Miele@home kunt u uw huishoudtoestellen slim koppelen voor meer mogelijkheden.
Slow cooking zorgt voor een behoedzame bereiding en daarmee voor sappige en malse resultaten.
Ontdooi levensmiddelen behoedzaam en zonder kwaliteitsverlies, zo blijven ze smakelijk.
Maak uw eigen yoghurt heel eenvoudig zelf, als dessert of om te bakken.
Een lekker en gezond ontbijt is de perfecte start van de dag.