Terug naar overzicht

kiesworkshop inbouwtoestellen Miele

Neemt plaats op 21-11-2024

Ontdek de smaak van innovatie met onze exclusieve kiesworkshop voor Miele inbouwtoestellen! Duik met ons mee in een culinaire reis waarbij we aan de hand van zes heerlijke gerechten het volledige Miele inbouw gamma onthullen. Of u nu een enthousiaste thuiskok bent of een liefhebber van verfijnde keukenapparatuur, deze kookdemo is speciaal ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in de mogelijkheden van onze toestellen.

Tijdens de workshop zullen we ons concentreren op enkele van onze meest innovatieve producten, waaronder de combi stoomoven, de kookplaat met temperatuurregeling en de vacuumlade enz... Ontdek hoe deze geavanceerde apparaten uw kookervaring kunnen transformeren en uw culinaire creaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Of u nu droomt van perfect gegaarde gerechten, nauwkeurige controle over het kookproces of een efficiënte manier om voedsel te bewaren, ons Miele assortiment biedt oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen.

Deze unieke kookervaring is exclusief voor klanten die overwegen om inbouwtoestellen van Miele aan te kopen bij Miele Center Mariman. Schrijf u snel in door een e-mail te sturen naar cindy@mielemariman.be en vergeet niet uw GSM-nummer te vermelden. We kijken ernaar uit om samen met u te koken en de wereld van Miele inbouwtoestellen te verkennen!  Wij nemen zelf contact op!  Graag aanwezig donderdag 21/11 om 17:30u. Inschrijven verplicht.

Blijf op de hoogte van de laatste promoties, nieuwstjes en events via onze nieuwsbrief.