Terug naar overzicht

Kookdemo Miele inbouwtoestellen.

Neemt plaats op 21-09-2024

Op een zonnige zaterdag organiseert Bart een exclusieve kookdemonstratie in onze showroom, waarbij hij de vele mogelijkheden en geheimen van de Miele inbouwtoestellen onthult. Deze unieke gelegenheid biedt niet alleen heerlijke gerechten, maar ook waardevolle inzichten voor uw volgende aankoop.

Ontdek de Perfectie van Miele Inbouwtoestellen

Tijdens de demo laat Bart zien hoe Miele inbouwtoestellen uw kookervaring kunnen verbeteren. Van de combi-stoomoven, die voor perfect malse gerechten zorgt, tot de inductiekookplaat met zijn nauwkeurige temperatuurregeling en snelle opwarmtijd, en de inbouwkoffiezetapparaten die de perfecte kop koffie maken.

Advies op Maat

Naast de kookdemo krijgt u persoonlijk advies van Bart en ons deskundige team. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw keuken, met informatie over installatie, onderhoud en functies.

Reserveer Uw Plaats

Mis deze kans niet om de geheimen van de Miele inbouwtoestellen te ontdekken en te genieten van een culinaire middag met Bart. Reserveer nu uw plaats en laat u inspireren door de mogelijkheden die Miele te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte inbouwapparatuur voor uw droomkeuken.  

Zaterdag 21/09   om 11u of om 13:30u  inschrijven via mail naar cindy@mielemariman.be

Blijf op de hoogte van de laatste promoties, nieuwstjes en events via onze nieuwsbrief.